Тим

evgenij

Евгеније Ристевски

претседател

грчки јазик во битола

Кристијан Велјанов

одговорен на испитниот центар

организација и реализација на курсеви

јазична, културна и академска соработка

116240968_2746324735657237_2609320931792500944_n

Рула Чаламани

односи со јавност

членство

организација на настани

marija vasilevska

Марија Василевска

креативни работилници

активности со деца

116154340_2325464651081532_519469979333495619_n

Димитар Гогу

финансии

damjan kozarov

Дамјан Козаров

IT

mk_MK