Курсеви

Курсевите по грчки јазик за сите нивоа се одвиваат во група или индивидуално во просториите на Здружението „Пелагонија“ и online за слушатели од други градови.

А1 деца од 8-12 години

А1 адолесценти и возрасни

Индивидуални часови

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
mk_MK