20 години од основањето на Здружениеτο „Пелагонија“

Прослава на 20 годишен јубилеј од основањето на Здружениеτο „Пелагонија“ и доделување на сертификати на кандидатите кои успешно ги положија испитите за познавање на грчки јазик во испитната сесија Мај, 2018.

 

mk_MK